PONOSNA NA SEBE

PRELEPA GLUMICA JE NAPOKON SMRŠALA VIŠE OD ČETRDESET KILOGRAMA: Džesika sada mami poglede, gde god da se pojavi! (FOTO)

1

Tri porođaja uticala su da Simpsonova dobije višak kilograma, ali je bila uporna i sada dobija samo hvale na račun izgleda.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Džesika Simpson je poslednjih godina, nakon trudnoća, imala  višak kilograma, a najizraženiji je bio posle treće trudnoće.

 

Ona je priznala da je posle trećeg porođaja imala čak 108 kilograma (a visoka je samo 161 centimetar), ali, uz dosta truda uspela je da smrša 45 kilograma i sada opet izgleda savršeno.

 

Njen trener Harli Pasternak je otkrio i kako joj je to pošlo za rukom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessica Simpson (@jessicasimpson) on

 

Najpre, on kaže da nisu imali određen broj kilograma kao cilj.

 

"Nikada ne radim tako, ne postavljam cilj u kilogramima. Moj rad sa njom zasnivao se na navikama koje je stekla. Svake noći pre spavanja slala mi je mejl da je ispunila svih pet zadataka, tako da može da zaspi zadovoljna. Hodala je, jela zdravo, izbalansirala svoje odgovornosti, i to je sve. A kao posledica tih navika došlo je 45 kilograma manje".

 

Harli je sa pevačicom radio godinama, ali kaže da je najteže bilo da skine kilograme posle treće trudnoće, jer su i prethodne dve ostavile traga na njeno telo. Zato joj je kao cilj postavio najpre da prelazi 6.000 koraka dneno.

 

"To može da radi i dok provodi vreme sa svojom decom", istakao je trener i dodao da je vremenom došla do svojih uobičajenih 12.000 koraka dnevno.

Ipak, samo hodanje nije bilo dovoljno."

 

Nastavak na sledećoj strani!

 

makonda-tracker