strašne optužbe

OZLOGLAŠEN JE ZBOG JEZIVIH STVARI: Novi muž Pamele Anderson krije SKANDALOZNU prošlost

0

Juče je svet iznenadila vest da je jedna od najpoželjnijih žena na planeti izgovorila sudbonosno „da“ po peti put, a mnoge je iznenadio njen izbor.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pamela Anderson (52) udala se za filmskog producenta Džona Pitersa (74), kojem je ovo, takođe, peti brak, a ima i petoro dece.

 

Američki mediji objavili su juče romantičnu priču o tome kako su se glumica i producent zabavljali još pre više od 30 godina, a on ju je navodno voleo svih ovih decenija. Par je obnovio svoju vezu pre nekoliko meseci i uspešno je krili od javnosti sve dok se nije pročulo da su se zakleli na večnu ljubav.

 

Ipak, sinoć su britanski mediji podsetili javnost na neke šokantne detalje iz Pitersove biografije.

 

Producent poznat po filmovima Flešdens, Divlji, divlji Zapad, Zvezda je rođena i Betmen, navodno je jedan od prvih među holivudskim facama koji se zbog optužbi za zlostavljanje našao pred sudom!

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

Kako podseća Dejli mejl, Džon Piters je u periodu od 1996. do 2008. godine najmanje pet puta optužen za seksualno zlostavljanje, a jedna od njegovih žrtava je njegova bivša asistentkinja Šeli Morita, koja je sudski dobila odštetu u visini od čak tri miliona dolara.

 

Bila sam samohrani roditelj, bilo mi je teško da dam otkaz ― istakla je ona svojevremeno za medije i dodala da je Piters često pokazivao svoje nago telo njoj i njenoj mladoj ćerki, a mediji pišu i da ju je dodirivao bez njene dozvole, ulazio joj u krevet i jurio je bez odeće.

 

Piters je demantovao sve ove navode, ali je ipak izgubio na sudu.

 

Ovo je samo jedna od pet žena koje su pravdu potražile pred sudom, piše portal Jezebel.

 

Pored Andersonove, Džon Piters viđao se s nekolicinom poznatih žena, a neke od njih su navodno Barbra Strajsend, Ketrin Zita Džons i supermodel Vendela Kirsbom.

 

 

makonda-tracker