provokativan stajling, mlađi muškarci

"PONAŠAŠ SE RAZUZDANO I KAO BALAVICA": Lepa glumica na meti pogrdnih komentara, a ova kap je PRELILA ČAŠU! (FOTO)

2

Glumica koja mnogima oduzima dah zbog svoje lepote i mladolikosti već neko vreme privlači negativne i podrugljive komentare zbog svog ponašanja i provokativnog stajlinga.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Britanska glumica Kejt Bekinsejl važi za jednu od najlepših glumica, ali i za jednu od onih koje se u svakom trenutku ponašaju damski i otmeno. Međutim, u poslednje vreme se mogu čuti komentari da se Kejt ponaša prilično razuzdano, te je nazivaju i ženom koja se ponaša kao balavica.

 

Bekinsejl često posećuje raznorazne žurke, gde mnoge iznova iznenađuje svojim modnim odabirima, a poznato je i da puni stupce žute štampe vestima o vezama sa mnogo mlađim muškarcima - pa čak i duplo mlađim!

 

Kejt se na novogodišnjoj žurki pojavila u bundi i tzv. PVC suknji, ali mnogi tvrde da je ispod bunde pokazala previše, te da joj ovakva odevna kombinacija ne priliči. Naime, nosila je provokativni top koji joj je skoro pa sasvim otkrio grudi.

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Kako strani mediji prenose, tokom noći se ljubila sa prijateljicom Parker Miler, a potom je primećena kako s nepoznatim muškarcem priča do duboko u noć.

Na društvenim mrežama se mogu pročitati pogrdni komentari upućeni glumici:


- Odvratna si, toliko željna pažnje, ponašaš se kao klinka - besni su fanovi.

 

 

makonda-tracker