video

NEKI UMIRU OD SMEHA, NEKI ZOVU SLUŽBE ZA ZAŠTITU ŽIVOTINJA: Lepa glumica digla pravu buru na društvenim mrežama snimkom koji ćete DOBRO upamtiti

1

Kejt Bekinsejl postala je prava zvezda Instagrama svojim duhovitim objavama, ali čini se da je ovog puta preterala.

foto: Profimedia, Instagram
foto: Profimedia, Instagram

Britanska glumica Kejt Bekinsejl (46) odavno važi za jednu od najlepših žena na svetu, a u poslednje vreme uz njeno ime često se vezuje i epitet "duhovita".


Otkako je aktivnija na društvenim mrežama, mnogi često prepričavaju njene urnebesne objave i opise fotografija, a čija je zvezda često njena mačka po imenu Vilou.

 

 

Kejt je do sad delila s fanovima da je njena ljubimica fan perika, da obožava da se krije po kuhinji i još mnogo toga, a najnovije vesti o Vilou su da ona svojoj vlasnici za potrebe duhovitog snimka može da posluži kao krpa za ribanje podova.


Kejt je, naime, snimila kako u helankama, kratkom topu i čizmama s vrtoglavi potpeticama čisti tako što vuče Vilou po podu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Beckinsale (@katebeckinsale) on


Najveći broj Kejtinih pratilaca ponovo je pohvalio njenu duhovitost, nemali je broj onih koji mačku ni ne primećuju zbog toga koliko Bekinsejlova privlačno izgleda, ali našli su se i ljubitelji životinja koji smatraju da ovakav potez glumice definitivno nije u redu.


Upravo sam gledala Kejt Bekinsejl kako pere pod mačkom. Imam samo jedno pitanje: šta, zaboga, nije u redu s ovim svetom?! To nije smešno! Prestanite da radite takve stvari svojim ljubimcima zbog lajkova — jedan je od komentara koji su se pojavili na Tviteru.
 

 

makonda-tracker