nisu bili stidljivi

ZAVOĐENJE PRED OČIMA CELOG SVETA: Zgodni glumac flertovao, pa zakazao sastanak sa slavnom lepoticom, i to putem TVITERA!

0

Nekadašnji rvač, danas uspešni glumac očigledno ima dovoljno samopouzdanja da uradi baš sve što poželi. Na primer, da se „nabacuje“ putem društvenih mreža dok milioni ljudi čitaju svako slovo!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dejv Bautista, bivši rvač kojeg poslednjih godina gledamo kao glumca, i rvačica i WWE superzvezda Dejna Bruk uskoro će izaći na romantični sastanak, a njihovo „muvanje“ pratio je ceo svet!

 

Sve je počelo tako što je Bautista prošle sedmice objavio da više nema devojku, a jedan obožavalac napisao mu je da bi trebalo da izađe s Brukovom. Ona je to videla i odgovorila:

 

Mislim, već smo pričali o tome… Samo mi pošalji ono što sam tražila… Možda ću to da objavim… Onda možeš da odlučiš za dalje…

 

 

Bautista joj je poslao svoju fotografiju i napisao: Šta ima?, a ona mu odgovorila gifom na kojem se oblizuje, da bi Bautista potom uputio kompliment rvačici, ona mu je odgovorila da vežba i pitala ga da joj preporuči neku teretanu u Tampi, gde se sledeće godine održava takmičenje Wrestlemania. Zgodni glumac odgovorio joj je potvrdno i čini se da su ugovorili sastanak!

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

Prepiska je vođena pred milion i po Bautistinih pratilaca, pa je u brzo ceo svet znao da će njih dvoje uskoro izaći, a šta će se dalje dogoditi — saznaćemo na Tviteru, nadamo se!

 

 

makonda-tracker