OTKRIVENA PRAVA ISTINA

INSTAGRAM JE KOMPLETNA LAŽ: Ova devojka je raskrinkala najpopularniju društvenu mrežu, a evo šta se ZAISTA krije iza naizgled savršenih fotografija!

0

Ova dama, koju na Instagramu prati preko 400.000 ljudi, odlučila se na potez koji je zaista osvežavajuć i pre svega otkriva pravo stanje stvari.

foto: Instagram
foto: Instagram

Instagram nam postavlja nerealne standarde i to je tema o kojoj se neprestano priča, ali i dalje ne donosi rezultata - jer većina nastavlja da veruje da je život onakav kakav deluje na ovoj društvenoj mreži, gde je sve lepo, fino i skockano, ljudi izgledaju savršeno, rade poslove koje vole, ludo se zabavljaju i zarađuju brdo novca...

 

Neminovno - sve ovo dovodi do frustracija, a upravo je ono što nam najpre uliva nesigurnost fizički izgled, jer najednom deluje kako su sve devojke vrlo slatke, sa izvajanim telima, besprekornom šminkom i gomilom fensi garderobe. No, istina je da je sve to ipak samo farsa, a poznata holandska influenserka Rijana Mejer rešila je da upotrebi svoj uticaj kako bi ovo i dokazala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RIANNE MEIJER (@rianne.meijer) on

Ova dama, koju na Instagramu prati preko 400.000 ljudi, odlučila se na potez koji je zaista osvežavajuć i pre svega otkriva pravo stanje stvari. Naime, lepa plavuša veoma često objavljuje outtake fotografije, odnosno one nastale pre savršene, koje uglavnom nikad ne ugledaju svetlost dana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RIANNE MEIJER (@rianne.meijer) on

Blogerka se usudila da objavi nekolicinu kolaža koji prikazuju savršenu fotografiju za Instagram i onu koja je ipak nešto približnija realnosti. Istakla je da je ovo uradila jer je želela da pokaže svima da ne treba da se osećaju loše.

 

- Želim da pokažem svima da fotografije koje vidimo na Instagramu, posebno one kod influensera, nikada nisu stvarne - prokomentarisala je, dodajući da tu ime puno odglumljenih situacija i veštog poziranja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RIANNE MEIJER (@rianne.meijer) on


 

 

makonda-tracker