slažete li se s njima?

„KAO PRVO, MUKA MI JE DOK TE GLEDAM“: Dženifer Lopez naljutila fanove, negativni komentari se samo nižu

0

Popularna pevačica i glumica postigla je veliki uspeh sa svojim novim filmom, ali u njemu ne može u potpunosti da uživa jer je izazvala pravi mali rat na Instagramu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dženifer Lopez uspela je da, 20 godina nakon što je nominovana za Zlatni globus za naslovnu ulogu u filmu Selena, ponovi ovaj uspeh! Ona je, naime, nominovana za ulogu u filmu Hustlers, u kojem glumi striptizetu.

 

 

Nju je objava nominacije sačekala rano izjutra, pa se Dženifer u pidžami zahvalila svima koji su je izabrali da se i ona nađe među nominovanima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

Nekima od njenih obožavala nije bilo pravo što se pevačica i glumica nije potrudila da se makar malo dotera, ali to nije ništa u poređenju s besom koji je izazvala kada je, nešto kasnije, kada je nominovana za SAG nagradu, novu video-zahvalnicu snimila dok je vežbala u teretani. Ovo priznanje dodeljuje udruženje scenarista i glumaca, Dženiferiinih kolega, zbog čega su njeni obožavaoci očekivali makar malo više poštovanja.

 

Profil slavne lepotice i, uopšte, društvene mreže preplavili su negativni komentari.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

Kao prvo, muka mi je da te gledam, kao drugo, nije pristojno da se kolegama zahvaljuješ zadihana i znojava. Zar nisi mogla da skineš d**e sa sprava i kažeš „hvala“? — u pitao ju je jedan fan.

 

Naravno, tu su i oni za koje Dženifer jednostavno ne može da pogreši, šta god uradila, a režiser i fotograf Stiven Gomilion je konstatovao da za Džej Lo svet nije dovoljno veliki.

 

 

makonda-tracker