jednostavno je!

ČAK I ONA IMA DANE KAD NE IZGLEDA SJAJNO, ALI... Ovo je trik Džej Lo zahvaljujući kojem U SVAKOM TRENUTKU izgleda fenomenalno

0

Bez obzira na godišnje doba i aktuelne trendove, pevačica i glumica Dženifer Lopez izgleda kao milion dolara, a njena tajna nije nimalo komplikovana.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kako temperature padaju, postaje sve teže osmisliti modne kombinacije vredne komplimenata. Ipak, čini se da slavna Dženifer Lopez, bez obzira na vremenske prilike, nema problema sa tim.

 

U razgovoru za InStyle otkrila je kako joj to polazi za rukom, a tajna je u čak tri trika.

 

Sve moje naočare za sunce odgovaraju drugačijem raspoloženju i drugačijoj vibraciji. Mogu ih uskladiti sa bilo čim, bilo da nosim odeću za vežbanje ili nešto glamuroznije — otkrila je Džej Lo koja je nedavno priznala da je prava "zavisnica" od tog modnog dodatka.

 

1 / 11 Foto: Profimedia

 

Sunčane naočare su obavezan deo njene garderobe čak i tokom hladnih zimskih dana, a obožava modele koji se mogu nositi apsolutno uvek.

 

Osim toga, otkrila je još dva modna komada bez kojih ne može.

 

Volim dobar statement ili lep neutralni kaput koji se nosi preko gotovo svega. Šta god imali na sebi, uz njega ćete automatski izgledati doterano. Ukombinujte ga sa dobrim sunčanim naočarama i naušnicama i spremni ste — zaključila je.

 

 

makonda-tracker