KO BI REKAO?

UZBUDLJIVO: Rijana i Drejk zajedno na podijumu za PLES, rasplamsali stare EMOCIJE?!

0

Bili su u centru pažnje. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedan od najmoćnijih parova Holivuda, Bijonse i  Džej Zi, organizovali su proslavu nakon prošlonedeljne dodele Oskara na koje su pozvali neke od najvećih imena današnjice, uključući Adel i Aleksa Rodrigeza.

 

Pored ovih zvezda, na zabavi se desilo nešto neočekivano. Naime, Rijana i Drejk navodno su rasplamsali ljubavne strasti, prvi put od 2016. godine kada su se glasine o njihovom zabavljaju pojavile. Oni su većinu večeri proveli zajedno na podijumu za ples, gde su se jako dobro zabavljali.

 

foto: Profimedia

 

Susret se dogodio na stepeništu, gde su se zvezde sasvim slučajno našle u isto vreme, i obzirom da su oboje bili u grupi zajedničkih prijatelja fino su proćaskali i bili jako ljubazni jedno prema drugome.

 

Bili su veoma raspoloženi i nije bilo tenzija, oboje su fino proćaskali i proveli nekih desetak minuta ispred kupatila pričajući” , objasnio je izvor.

 

Drugi izvor je dodao da je njihovo zabavljanje na žurci bilo strogo prijateljski kao i da nije delovalo da ima bilo kakvih interesa za nešto više, ni sa jedne, a ni sa druge strane.

 

foto: Profimedia

 

Pevačica i reper su se prvi put upoznali 2009. godine, a sve do 2011. su ih pratile glasine o romantičnoj vezi. Međutim, Rijana je tada sve negirala navodeći da su samo jako dobri prijatelji.

 

Tokom 2013. godine, Drejk je u emisiji kod "Ellen DeGeneres" bio pitan o mogućoj vezi sa Rijanom, na šta se samo nasmejao i rekao “sjajna devojka, imali smo naš trenutak“.

 

foto: Profimedia

 

 

 

 

makonda-tracker