POTRESNO

ŽIVOT GA JE NAPUŠTAO PRED KAMERAMA: Holivudski glumac doživeo srčani udar u rijalitiju, usledila su dva sata UZALUDNE BORBE (FOTO)

0

Budući da su svi učesnici ovog rijalitija zdravi i u dobroj formi, niko nije ni slutio da bi neko od njih mogao da izgubi život usled napora.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Tajvanska zvezda Godfri Gao (35) srušio se tokom gostovanja u rijalitiju Chase me (Uhvati me), u kome takmičari moraju da imaju izuzetnu fizičku spremnost kako bi odgovorili svim izazovima rijalitija.

 

 

Takmičari u ovom rijalitiju moraju da prođu niz prepreka i pokažu neverovatnu fizičku spremu. To uključuje trkanje, preskakanje prepreka, pa čak i spuštanje sa visokih zgrada ziplajnom.

 

1 / 3 Foto: Youtube Printscreen

 

Godfri, po svemu sudeći, nije dobro podneo te napore i srušio se tokom gostovanja. Producenti emisije su rekli da je pao i izgubio svest dok je trčao, a da je preminuo u bolnici.

 

- Trčao je i samo se srušio. Na set je došla Hitna pomoć koja je odmah započela oživljavanje i prebacila ga u bolnicu - rekli su iz producentske kuće koja snima rijalitiji. - Nažalost, nakon dva sata pokušavanja da ga povrate, tamo je doživeo još jedan srčani udar - dodali su.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Sa televizije Feniks su ranije saopštili da je šou osmišljen da natera takmičare da prevaziđu sopstvene fizičke granice i učesnici su uglavnom u dobroj formi.


Godfri Gao je odrastao u Vankuveru, a postao je popularan u Kini po počeku emitovanja televizijske drame Remembering Lichuan. Takođe, glumio je u holivudskom ostvarenju Instrument smrti: Grad kostiju, a bio je i prvi azijski muški model koji je snimio reklamu za Luj Viton.

 

 

makonda-tracker