totalni promašaj

MODNA KATASTROFA I NISKE STRASTI: Dua Lipa PRVI PUT prošetala crvenim tepihom s ovim poznatim frajerom (FOTO)

1

Britanska pevačica poreklom albanskog porekla, prvi put otkad su par, pojavila se na nekom javnom događaju s bratom sestara Hadid. I to kako!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dua Lipa (24), pevačica rođena u Londonu koja vuče poreklo iz južne srpske pokrajine, prošetala je na dodeli AMA nagrada u društvu Anvara Hadida (20), brata čuvenih manekenki Điđi i Bele Hadid.

 

Otkad su zajedno, mnogo puta smo ih viđali na paparaco fotografijama kako šetaju ulicama Njujorka, ali ovo je prvi put da su zajedno posetili neki događaj koji okuplja zvezde.

 

 

Pevačica je za ovu priliku ponela haljinu ružičaste boje koja nije naišla na odobravanje modne kritike , pre svega zbog prilično dosadne i suvišne crne mašne, kao i zbog pravila da se roze ne nosi na crvenom tepihu, a tu su i veoma diskutabilne crne cipele. I sam izbor nakita i manikira prilično je nesrećan: Dua je bila veoma smela s bojama, ali je sveukupan utisak jednostavno loš.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Ipak, čini se da Dua nije marila ni za šta osim za uživanje sa svojim dragim, budući da su u jednom trenutku izgubili kontrolu i počeli da razmenjuju nežnosti dok su pozirali.

 

 

 

makonda-tracker