sija!

NIKO NIJE NI POMIŠLJAO DA PLANIRA BEBU: Slavna pevačica pokazala TRUDNIČKI STOMAK, društvene mreže GORE (FOTO)

0

Atraktivna pevačica i glumica podelila je na Instagramu fotografiju koja je iste sekunde privukla mnogo pažnje.

foto: Instagram
foto: Instagram

Demi Lovato (27) često je privlačila pažnju zbog loših stvari u svom životu: hitne hospitalizacije usled predoziranja, brojnih zavisnosti, poremećaja u ishrani, priznanja da je bila na meti vršnjačkog nasilja i sl.

 

Zato je njenu fotogafiju na kojoj ima veći stomak nego inače i ruku položenu na njemu izazvala pravu histeriju među njenim obožavaocima — konačno se i njoj događa nešto lepo, poradovali su se.

 

Slavna pevačica i glumica, koja je karijeru započela na kanalu Dizni, objavila je fotografiju za koju je pozirala u haljini s tufnicama i na kojoj joj se jedna ruka nalazi ispod stomaka uz opis: Pravi ili lažni?.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

 

Ipak, čini se da je njenim fanovima promaklo da je Demi dodala haštagove kojima je otkrila da igra u novoj sezoni serije Vil & Grejs, što najverovatnije znači da nije trudna ona već lik koji tumači.

 

Pevačica je, inače, nedavno potvrdila da je srećno zaljubljena, I to u manekenka Ostina Vilsona, a nije poznato planira li zaista da nas uskoro obraduje fotografijom (pravog) trudničkog stomaka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on

 

makonda-tracker