želi da bude model

JOŠ NIJE NAPUNILA 17, ALI NJENE FOTOGRAFIJE IZ HOTELA SA MOMKOM OBIŠLE SU SVET: Ćerka Kejt Mos već sad ima buran život, a majka joj SAMO OVO ne dopušta (FOTO)

0

Kejt kaže da obožava što su njih dve prave prijateljice.

kejt i lila grejs
kejt i lila grejsfoto: Profimedia

Danas 45-godišnja manekenka Kejt Mos 2002. godine postala je majka devojčice Lile Grejs.

 

Njen otac je urednik časopisa "Dazed & Confused" Džeferson Hek, s kojim je bivši top-model imao burnu vezu nekoliko godina na početku 2000-ih.

 

Lila želi biti model i ja ću je svakako podržati u tome. No, ne bih joj dopustila neke stvari, posebno ne u ovoj dobi. Ja sam pozirala u toplesu u njenim godinama i kad se sada toga setim, to je bilo ludo. Njoj to ne bih dopustila jer sam ja njen menadžer", jednom je prilikom otkrila Kejt o ćerki, s kojom ima vrlo blizak odnos.

Lila Grejs Mos
Lila Grejs Mosfoto: Profimedia

Vrlo sam privatna osoba jer želim imati život izvan posla. Otkad sam rodila ćerku, nikada se više nisam osećala usamljeno. Uvek sam imala svoju devojčicu. Nas dve smo prijateljice i to je tako zabavno", kaže Kejt.

 

Nhih dve su nedavno izašle i na dupli sastanak u Parizu: Kejt s dugogodišnjim, mlađanim dečkom Nikolajem von Bizmarkom, s kojim ju je upoznala njegova majka, inače Kejtina prijateljica, a 17-godišnja Lila sa svojim.

 

Nastavak i fotografija na sledećoj strani.

makonda-tracker