ipak je ona zvezda porodice

JEDNA DOBILA NAGRADU, JEDNA 9 KILOGRAMA VIŠKA: Sestre Kardašijan ponovo ZAJEDNO na crvenom tepihu — i Kim nijednoj nije dala da progovori (FOTO)

1

Neke od najvećih zvezda svetskog šou-biznisa sinoć su prisustvovale dodeli nagrada People's Choice Awards, ali su svi ponovo ostali u senci sestara Kardašijan. Njihov trik — to što su stigle zajedno.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Mnogo je vremena prošlo otkad su članice porodice Kardašijan bile smatrane samo rijaliti zvezdama koje ne dobijaju pozivnice za prestižne događaje. Ne samo što im je svet dao poštovanje za kojim su čeznule, što su razvile neverovatnu poslovnu imperiju, promenile imidž do mere da važe za modne ikone, nego je došlo vreme da im se dodeljuju i prestižne nagrade!

 

 

Tako je bilo i sinoć, kada su Kortni, Kim i Kloi Kardašijan i njihova mamadžerka Kris Džener prisustvovale dodeli nagrada People's Choice Awards, na kojoj je Kloi nagrađena kao rijaliti zvezda godine. Iako već godinama imaju rijaliti, sestre Kardašijan nisu poznate kao najspontanije žene na svetu, pa su svi jedva čekali da ih vide kako na crvenom tepihu ćaskaju ispred kamera.

 

Iako je Kloi bila zvezda večeri, ona gotovo da nije ni progovorila — Kim je pričala gotovo sve vreme, prekinula Kortni kada je pokušala nešto da kaže, a onda se požalila i da je dobila devet kilograma.

 

foto: Profimedia

Što se tiče njihovog odabira odeće, sestre Kardašijan ponovo su briljirale, a fotografije njihovih odevnih kombinacija pogledajte u galeriji.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker