neobične muke

ON ZAISTA UME DA SE ZAHVALI: Kim Kardašijan je odlučila da bude ODANA suprugu i za to je dobila MILION dolara

0

Najpoznatija rijaliti zvezda na svetu podelila je nesvakidašnju anegdou na jednoj konferenciji.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kim Kardašijan jedna je od najpopularnijih žena na svetu kada su u pitanju društvene mreže, a poznato je da se mnogi brendovi utrkuju da ih Kim reklamira na svom profilu na Instagramu.

 

Slavna brineta dobija velike sume novca da pozira u nečemu ili pored nečega i napiše pohvalan opis tog proizvoda, ali ne prihvata saradnju s bilo kojom kompanijom. Na primer, s onima koji kopiraju proizvode njenog supruga!

 

 

Na konferenciji New York Times DealBook Kim je ispričala kako je jedan poznati brend u potpunosti iskopirao stil modne kolekcije Kanjea Vesta Yeezy, uključujući boje i dizajn. Za Kardašijanovu je bilo nedopustivo da reklamira nešto što je čista imitacija kreativnog rada njenog supruga, pa je poslovnu ponudu odbila. Kanje ju je zamolio da se ne upušta u takav posao, a Kim nije imala dilemu.

 

1 / 8 Foto: Instagram

 

Potpuno sam ga razumela i odbila bez dvoumljenja. Onda mi je na dan majki Kanje uručio kovertu sa čekom od milion dolara. Uz ček je pisalo: Hvala ti što nisi objavila za drugi brend — ispričala je Kim.

 

Ona je dodala da joj je Kanje potom ponudio da postane suvlasnica njegove kompanije.

 

Postoji izvesna moć u tome da nekad kažete ne — istakla je Kim.


Ne znamo koliko je ova poslovna lekcija korisna bilo kome na svetu ko nije Kim Kardašijan, ali svakako je interesantna anegdota, zar ne?

 

 

makonda-tracker