(ne baš) iznenađujuća odluka

DOSTA JOJ JE SVEGA! Rijaliti porodice Kardašijan ubuduće bez jedne od slavnih sestara — pogađate li bez koje?

0

Više od deset godina nakon što nam je verovatno najpoznatija porodica na svetu otvorila vrata svog doma, jedna od čuvenih sestara Kardašijan odlučila je da se povuče.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kortni Kardašijan (40), najstarija članica klana Kardašijan-Džener, više neće deliti detalje o svom životu s milionskim auditorijumom!

 

Kako javljaju svetski mediji, Kortni je to saopštila tokom gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji, a nije krila ni zbog čega je tako.

 

Odlučila sam da više vremena provedem sa svojom decom i da im nadoknadim sve što smo propustili da radimo zajedno — iskrena je Kortni. — U novoj 18. sezoni ću vam i dalje dosađivati, a posle toga se pozdravljamo.

 

1 / 11 Foto: Profimedia

 

Kada je rijaliti U korak s Kardašijanovima počeo da se emituje, sada već davne 2007. godine, Kortni je bila slobodna devojka bez obaveza, a danas je majka troje dece — dečaka Mejsona (9) i Rejna (4) i devojčice Penelope (7), koje je dobila sa Skotom Disikom. Kortni je, inače, dozvolila autorima ovog rijalitija i kamerama čak i da prisustvuju jednom od njenih porođaja i oduvek je bila jednako zastupljena kao i ostale sestre, zbog čega je američka javnost iznenađena ovakvom odlukom.

 

Na društvenim mrežama mogu se, međutim, pročitati komentari da Kortni nikada nije bila opsednuta slavom i novcem i da je oduvek pomalo štrčala, pa ova odluka nije toliko šokantna koliko na prvi pogled deluje.

 

Jeste li vi pogodili da je Kortni prva koja je odlučila da izađe iz rijaliti priče svoje porodice?

 

 

makonda-tracker