Nekada je bila na rubu egzitencije

Surovo iskrena Nikol Šerzinger: Zato nikada ne uzimam ništa zdravo za gotovo

0

Jedna od najuspešnijih pevačica na svetu otvorila je dušu te priznala da je nekada bila na rubu egzistencije. Takođe, otkrila je javnosti šta je bila prinuđena da radi, kako bi kod sebe imala bilo kakav novac...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nikol Šerzinger otkrila je da njena porodica nije imala sredstva, te da nije mogla da joj obezbedi da se nakon srednje škole dalje obrazuje. Zbog toga, bila prinuđena da radi najrazličitije poslove.

 

foto: Profimedia

Da bih studirala, radila sam sve - od šminkanja do pevanje opere u italijanskom restoranu Makaroni Gril", rekla je nekadašnja članica popularne ženske grupe Pusiket Dols.

Dalje je navela da je bila najsiromašnija u životu tokom studija, i da je tada davala krv, jer joj je novac bio preko potreban. Hranila se palačinkama.

 

Nije krenula stopama svoje majke, ali dele isto mišljenje o trudnoći: Nikol Šerzinger donela ODLUKU koju niko nije očekivao (FOTO)

Veoma volim svoju porodicu. Ali nikada nisam imala nekog ko bi mi kupio kola, ili bi me školovao. Sve sam postigla sama, svojim radom... To me je navelo da sve u životu veoma cenim. I dalje sam veoma pažljiva sa svojim novcem. Nikada ne uzimam ništa zdravo za gotovo", izjavila je pevačica.

foto: Profimedia

 

makonda-tracker