IMA TAJNU

KEROLIN JE U OSMOJ DECENIJI, A IZGLEDA KAO DEVOJČICA: Australijska blogerka pokazala telo u KUPAĆEM KOSTIMU, publika u neverici! (FOTO)

0

Godinama vodi pravilan  način života, a ovaj sastojak je potpuno izbacila iz upotrebe

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Australijska blogerka i lider Kerolin Harc ima 71 godinu a izgleda bar dve decenije mlađe.Ona se zalaže za zdrav život, koji i sama praktikuje već godinama, a kaže da upravo tome duguje mladolikost i dobru formu.

 

Harcova je pažnju medija privukla sjajnim izgledom i u osmoj deceniji života, a kaže da je njena tajna jednostavna, ona uopšte ne jede šećer!

 

Kerolin je nekada bila zakleti ljubitelj slatkiša, ali onda je pre 40 godina diganostikovan dijabetes kada je morala da se odrekne rafinisanog šećera i njegovih prerađevina. U startu je to bio pakleno težak zadatak, ali vremenom promenio u odluku koja joj je promenila život - kako na ličnom, tako i na poslovnom planu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ????????? (@sweetlifeaus) on

Danas je ova zanosna brineta jedna od glavnih zagovornica "života bez šećera" u Australiji, pa neprestano drži različite tribine i seminare, ali i inspiriše druge da otpočnu i pravilno sprovedu ovakav režim. Ona je takođe autor kuvara koji je na jednom mestu objedinio niz recepata za sočne dezerte bez štetnih dodataka, a poseduje i stranicu Sweet Life u okviru koje promoviše svoj način života.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ????????? (@sweetlifeaus) on

 

Ona tvrdi da je to što je izbacila šećer iz ishrane najzaslužnije za njenu odličnu formu u 70-im godinama, a dodaje i da su i optimizam i pozitivna energija imali svog udela.

 

"Verujem da je vrlo važno da budete svesni vrste hrane koju jedete i količine hrane koju jedete. Nepromišljeno jedenje može da vas dovede do nepotrebnog gojenja. Kažem svojim kupcima da "uživaju u svakom zalogaju" - ovakav stav će vam pomoći da usporite sa žvakanjem i manja je verovatnoća da ćete se prejesti", objašnjava ova baka četvoro unučića.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ????????? (@sweetlifeaus) on

 

makonda-tracker