nikako da se izbori

PAMTIMO GA KAO PRESLATKOG DEČAKA IZ KULTNOG FILMA: Danas je okoreli alkoholičar sa morem problema...

0

Nekadašnja dečja zvezda potpuno je posrnula usled pritiska slave.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slatki dečak koji je 1982. pokorio bioskope širom sveta ulogom u filmu E.T., Henri Tomas, danas ima 48 godina i bije bitku sa zavisnošću od alkohola. Naime, nekadašnja dečja zvezda potpuno je posrnula usled pritiska slave.

 

Pre 37 godina glumio je dečaka Eliota u čuvenom Spilbergovom filmu, pa čak i bio nominovan za Zlatni globus i dobio nagradu za najboljeg mladog glumca godine. Prošle godine se vratio na velika vrata ulogom u seriji "The Haunting of Hill House", koja je proglašena najstrašnijom serijom svih vremena.

 

Međutim, sreća nije dugo trajala, jer je uhapšen u ponedeljak u Vašingtonu, zbog vožnje u pijanom stanju. Prema navodima policije, u automobilu nije bilo neobičnih mirisa niti naznaka da je Henry pijan, ali zaustavili su ga zbog prebrze vožnje. Tek je u interakciji s policajcem izašlo na videlo da je Henri u alkoholisanom stanju, pa su ga odveli u policijsku stanicu na trežnjenje.

 

foto: Profimedia

 

Sledećeg je jutra glumac pušten iz zatvora, ali poznato je kako vodi dugu borbu s alkoholom, pa se pretpostavlja kako ga ovo neugodno iskustvo s policijom neće odmamiti od daljnjeg posezanja za bocom.

 

 

makonda-tracker