obično pokazuje sve atribute

DA LI JE OVO NAJČUDNIJE DO SAD? Modna kombinacija poznate lepotice zbog koje je ceo Pariz bio u šoku (ANKETA)

0

Da Lejdi Gaga pre nekoliko godina nije obukla haljinu napravljenu od mesa, ovaj autfit bi bez sumnje bio nešto najneobičnije što su slavni do sad obukli, a u slučaju atraktivne brinete ovo je definitivno najčudnija kombinacija.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Američka reperka Kardi Bi jednostavno uživa u pravljenju skandala i privlačenju pažnje, ali čini se da je ovo puta zaista otišla u nekom smeru koji će malo ko razumeti. Atraktivna zvezda je, nakon što smo je godinama gledali u odevnim kombinacijama koje ne pokrivaju maltene ništa, odlučila da na Nedelju mode u Parizu ode u autfitu koji pokriva sve. I to bukvalno.

 

Kardi je, naime, ponela kaputić, plisiranu suknju, cipele, čarape, maramu i rukavice identičnog dezena, koji pokrivaju svaki delić njenog tela, pa čak i lice! Reč je o autfitu koje potpisuje Ričard Kvin i za koje su mnogi ocenili da izgleda kao da je Parizom prošetao vanzemaljac.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iamcardib (@iamcardib) on

 

Kontroverzna reperka ne samo što ne haje za kritike nego je video u kojem se šepuri u ovoj kombinaciji podelila na Instagramu, a njeni obožavaoci su složni u tome da je Kardi, ako ne baš uvek dobro odevena, jedna od najsmelijih i najduhovitijih među slavnima.

 

 

 

makonda-tracker