još jedna svađa

ON JE SVE TO DRUGAČIJE ZAMISLIO: Kanje Vest POBESNEO na Kim Kardašijan jer je krstila decu u pravoslavnoj crkvi, ali to je samo DEO PROBLEMA

0

Prošle nedelje, svi svetski mediji su javili da je čuvena TV zvezda odvela svoje četvoro dece u Jermeniju kako bi ih krstila u zemlji iz koje potiče njen otac Robert Kardašijan.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Tom prilikom, kršteni su Šikago, Sejnt i Psalm, budući da je najstarija Nort krštena u jednoj jermenskoj crkvi kada je starleta bila na odmoru u Izraelu.

 

Svima je privuklo mnogo pažnje to što je Kim i njenoj deci društvo pravila sestra Kortni sa svojom decom, a ne suprug Kanje Vest. Kako američki portali pišu, razlog za to je očigledan: on se nije složio s ovakvim izborom svoje supruge.


Kanje je direktno odbio da ide u Jermeniju i u jednom trenutku pokušao da naredi Kim da ne ide ni ona — otkrio je izvor blizak paru.

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Navodno je reper planirao da decu krsti na jednoj od nedeljni službi koje on drži u Kaliforniji. U pitanju su nesvakidašnji performanski koji predstavljaju mešavinu hip-hopa i gospela. Zato je zbog ideje Kim Kardašijan da krsti njihove mališane u tradicionalnoj crkvi, i to u Jermeniji, razbesnelo Vesta.
Navodno su se supružnici toliko posvađali da se u Los Anđelesu šuška čak i o razvodu.


Međutim, nisu samo njihovi nesporazumi oko religije problem. Kako pišu američki mediji, Kanje Vest je dobio ideju da preseli celu porodicu u Vajoming, što za Kim Kardašijan ne dolazi u obzir.


Rekla mu je tačno kako se oseća, dosta joj je njegovog ponašanja kao da je neki svetac - bukvalno — istakao je izvor i dodao da je Kim uverena da je Kanjeu više stalo do religije i sopstvenog ega nego do porodice.

 

 

makonda-tracker