"MOJE!"

OVAJ PAR NIKO NIJE OČEKIVAO: Lepa pevačica se pohvalila novim dečkom — jednim od NAJPOŽELJNIJIH holivudskih frajera (FOTO)

0

Iako je stariji od nje čitavu deceniju, to nije stalo na put njihovoj ljubavi.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dejvid Harbor (44), koji je široj publici najpoznatiji po ulozi  detektiva Hokinsa u seriji Stranger things, zvanično je u vezi s britanskom pevačicom Lili Alen (34)!

 

Predstavnici medija su ih još pre dva meseca spazili kako se ljube ispred jednog londonskog pozorišta, ali se nije od njih dvoje nije oglašavalo povodom pisanja o njihovom odnosu.


Sve do sad!


Alenova je, najpre, podržala glumca tokom njihovog gostovanja u emisiji Saturday night live, a viđena je čak i u društvu Harborove porodice. Ovih dana viđeni su i kako se grle i ljube na ulicama Njujorka.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Posle toga svega, usledilo je zvanično priznanje — Lili je objavila Instagram Story s Dejvidovim bicepsom u prvom planu, da bi potom zumirala fotografiju i napisala: Moje!

 

Glumac je, inače, pre nekoliko meseci raskinuo dugogodišnju vezu s glumicom Alison Sudol, a pevačica se pre četiri godine razvela od dekoratera Sema Kupera, s kojima ima dvoje dece: ćerkice Etel (7) i Marni (6).

makonda-tracker