na čijoj ste vi strani?

POSVAĐALI SE PRED MILIONIMA LJUDI: Nikad ne biste pogodili šta je Kanje Vest zamerio Kim Kardašijan

0

U najnovijoj epizodi rijalitija U korak s Kardašijanovima, koju su obožavaoci čuvene porodice imali priliku da gledaju sinoć, najpoznatija starleta na svetu i njen suprug imali su raspravu kakvu ranije nismo imali priliku da vidimo.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dok se Kim Kardašijan pripremala za ovogodišnju Met galu, naišao je njen suprug Kanje Vest, koji se nije složio sa starletinim odabirom odeće. Svi se sećamo elegantne i više nego provokativne haljine s potpisom Tijerija Maglera koju je Kim nosila i čiji joj je korset istakao struk.

 

U pitanju je korset koji je dizajnirao čuveni Mr Pearl i koji je Kim čekala mesecima. Međutim, dok je Kim bila uzbuđena, Vest je bio jasan — njegova supruga ne treba to da obuče.

 

 

U pitanju je, ako ste zaboravili, ova Kimina kombinacija.

 

1 / 6 Foto: Profimedia


Korset, donji veš, sve to, imam osećaj da sam prošao kroz tranziciju od toga što sam reper, kao, gledam sve ove devojke i onda pogledam moju suprugu, a mojoj supruzi je potrebno da bude kao sve te druge devojke, pokazuje svoje telo, pokazuje ovo, pokazuje ono. Nisam shvatao da to utiče na moju dušu i moj duh jer to je neko neko koga sam oženio i koga sam voleo i s kim ću imati uskoro četvoro dece. Korset je vid donjeg veša. Seksi je. Ali za koga je to seksi? — bio je jasan Kanje. — Ti si moja supruga i na mene utiče kad su ti fotografije previše seksi.


Kim, koja je u tom trenutku već bila osetljiva jer je surogat majka koja je nosila njihovo četvrto det uskoro trebalo da se porodi, pobesnela je zbog ovih reči.


Ti si me napravio ovakvom, ovako seksi osobom, samouverenom i sve što ide uz to. I to što si ti na nekakvom putovanju i što se transformišeš ne znači da i ja to radim — rekla je Kim.


Fanovi slavnog para složili su se s Kim brojnim tvitovima na društvenim mrežama, a mnogi su podsetili na to da je veliki deo onoga čime je Kim osvojila Kanjea upravo njen seksepil. Šta vi mislite?

 

 

makonda-tracker