ipak nije tu zbog GLUME

VEROVALI ILI NE: Evo zbog čega je Kevin Spejsi ZAPRAVO došao u Beograd

2

Čim je čuo ovu zanimljivost, holivudski glumac kupio je kartu za srpsku prestonicu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Svi su bili iznenađeni kada je pre nekoliko dana oskarovac Kevin Spejsi ležerno ušetao u Narodno pozorište. Mediji su odmah preneli da je on u Beogradu zbog snimanja serije, ali se ispostavilo da to nije slučaj.

 

Kako piše Blic, Spejsi je u Izraelu čuo da se jedan od najboljih martinija služi u jednom beogradskom hotelu, nakon čega je kupio kartu i uputio se u njemu nepoznatu zemlju.

 

 

Ovaj portal ističe on u našoj zemlji nema poslovni angažman već je došao samo zato što je na prethodnom putovanju čuo da se kod nas služi dobra žestina i ostala popularna pića.

 

- Pre dolaska u Beograd, Kevin je boravio u Izraelu. Od prijatelja je čuo da u jednom beogradskom hotelu služe najbolji martini na svetu. Pošto je to njegovo omiljeno piće, odlučio se da svrati u Srbiju i lično se uveri u tačnost te priče. On je i tako bio na odmoru i nije mu bilo bitno na koju će sledeću destinaciju otputovati - kaže izvor upućen u dolazak holivudskog glumca u Srbiju i dodaje:

 

- Nakon što je rezervisao najveći apartman u beogradskom hotelu za koji je čuo da služi taj martini, spakovao je kofere i kupio avionsku kartu. Ostalo je poznato jer on nije poput mnogih zvezda koje sa sobom vode obezbeđenje i pratnju, već je odmah po dolasku u Beograd krenuo da ga obilazi peške.

 

 

makonda-tracker