mističnost i lepota

STUDIRALA JE PRAVA I BAVILA SE MODELINGOM: Životna priča čuvene Monike Beluči pruža odgovore na mnoga pitanja!

0

Za muški rod je oduvek bila mistična, a ona je volela samo njih

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel) on

Ubrzo je došla do holivudskih uloga, kao i do evropskih filmova. Glumila je u brojnim filmovima, ali najzapaženija uloga joj je bila u Malenoj. Po toj ulozi je ostala najprepoznatljivija. Dve godine kasnije, Beluči je glumila sa tada već svojim mužem u akcijskoj drami, Pakt sa vukovima.

 

U filmu Stradanje Hristovo glumila je Mariju Magdalenu, a nakon toga glumila je i sa brojnim poznatim glumcima, kao što su Kijano Rivs, Mel Gibson, Met Dejmon. Sa Denijelom Kregom glumila je u novom nastavku Bondove devojke, a sa De Nirom u Godinama ljubavi 2011. godine.

 

Kada je trebala dobiti ulogu u Spektru, rekla je režiseru Sem Mendesu da će on biti heroj među ženama ako angažuje upravo nju, jer je pravi seksepil u mislima, mašti, a ne u godinama i telu. Tako je postala i najstarija angažovana Džejms Bondova devojka.

 

U filmu Apartman, upoznaje Vincenta Kasela, sa kojim glumi, a nakon nekoliko godina su se venčali. Dok su bili u braku, Vincent i Monika živeli su u odvojenim stanovima, kako ne bi upali u rutinu i postali navika jedno drugom. Uprkos tome razveli su se 2013. godine.

 

Nastavak na sledećoj strani!

makonda-tracker