mističnost i lepota

STUDIRALA JE PRAVA I BAVILA SE MODELINGOM: Životna priča čuvene Monike Beluči pruža odgovore na mnoga pitanja!

0

Za muški rod je oduvek bila mistična, a ona je volela samo njih

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Otac poznate glumice bio je vlasnik kompanije za transport, a majka slikarka, koja je većinu vremena provodila kući. Monika je već sa trinaest godina počela da se bavi modelingom, kako bi plaćala svoje školovanje. Do 1989. godine postala je jedno od prepoznatljivih lica pariške modne scene te se počela pojavljivati na naslovnicama magazina, kao što su El i sarađivati sa brendovima kao što su Dolče i Gabana.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel) on

Do 1992. godine počela se pojavljivati i na velikom platnu, a jedan od prvih filmova je bio Drakula (1992). Svoj talenat je nastavila pokazivati u filmovima kao što su Apartman (1996.) i Malena (2000.) a u 2003. godini se pojavljuje u hitovima Matriks Reloaded i Matriks Revolutions.

 

Studirala je pravo na Univerzitetu u Peruđi, ali je na kraju odustala od fakulteta, kako bi se posvetila modelingu. Udala se za fotografa Klaudija Basa 1990. godine, ali su se razveli nakon četiri godine. Nakon što je radila na nekoliko italijanskih televizija, kao i glumila u filmovima, Beluči se predstavila američkoj publici sa filmom Drakula 1992. godine. Geri Oldman igrao je legendardnog vampira, a Beluči je imala malu ulogu njegove supruge. Četiri godine kasnije, odigrala je zapaženu ulogu u francuskom filmu Apartman.

 

Nastavak na sledećoj strani!

makonda-tracker