dramatični trenuci

NJEGOVA SMRT I DANAS JE MISTERIJA, A OVE NOĆI POČELA JE PROPAST: Nikad više nije bio onaj stari, izgubio je čulo mirisa i ukusa....

0

Bivša devojka slavnog muzičara otkrila je nepoznate detalje noći nakon koje se sve promenilo u njihovim životima.

Majkl Hačens
Majkl Hačensfoto: Profimedia

U novom dokumentarcu Mystify: Michael Hutchence, njegova bivša devojka, supermodel Helena Kristensen, progovorila je o još jednom dramatičnom momentu koji je obeležio život muzičara, frotnmena benda INXS, piše Dejli Mejl.

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Još davne 1992. godine, jedne noći su se Helena i Majkl biciklima vozili kući, pa su napravili malu pauzu kako bi večerali. Dok je Majkl stajao nasred ulice koja je bila uska, naišao je taksista i krenuo da viče na njega da se pomeri. U tom trenutku, van sebe, izašao je iz automobila i udario ga u lice.

 

Muzičar je pao i glavom udario o ivicu trotoara.

Onesvestio se. Počela je da curi krv iz usta i uha, mislila sam da je mrtav", ispričala je Helena.

Kad je u bolnici došao sebi, nije više želeo da se leči, pa je otišao kući. Kristensen ističe da je mesec dana bio u krevetu i proživljavao jako teške mučnine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andres Rios (@andresrios210232) on

 

Nikada više nije bio onaj stari i nije se povratio od tada. Izgubio je čulo mirisa, ukusa, a to ga je činilo depresivnim.

 

Helenu je molio da nikome o tome ne govori. 

Od divnog, brižnog muškarca s kojim sam se savršeno slagala, postao je druga osoba. Više nisam mogla tako i na kraju smo raskinuli, a on je uplovio u novu vezu ubrzo", ispričala je.

 

makonda-tracker