BIO JE FATALAN

ON JE BIO MRAČAN I OPASAN MOMAK, A JA ČISTA, DOBRA DEVOJKA: Priča o strastvenim i burnim romansama TRAGIČNO preminulog rokera s POZNATIM damama nikoga neće ostaviti ravnodušnim (FOTO)

0

Sve njegove veze bile su osuđene na propast...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pop zvezda Kajli Minog progovorila je o vezi s frontmenom benda INXS Majklom Hačensom uz ocenu da ju je ta veza iz pop princeze pretvorila u fatalnu divu.

 

Kajli kaže da je Hačins bio “mračan i opasan momak, a ona čista, dobra devojka”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fan Page (@rockstarsandguitars) on

 

Pevačica je u novom dokumentarcu "Mystify: Michael Hutchence", premijerno prikazanom prošle nedelje na filmskom festivalu u Tribeki, prvi put otkrila detalje o vezi koja je trajala od 1989. do 1991. godine.

 

- Seks, ljubav, hrana, droga, muzika, putovanja, knjige, šta god možete da zamislite, sve je hteo da isproba. Kao njegova devojka i ja sam veliki deo toga doživela s njim. Definitivno je nešto probudio u meni - rekla je Kajli Minog.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by taking you back in time ? (@80sradical) on

 

Upravo je s njim ušla u klub ljudi koji su imali seks u avionu. Očevidac je bio i australijski premijer Bob Houk, koji je sedeo blizu njih, prenosi Sun.

 

 

Međutim, i pored tolike hemijske privlačnosti, veza nije mogla da opstane.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Couples (@turn.lover00) on

 

Upoznali su se na nastupu INXS-a u rodnoj Australiji, a on ju je pozvao u hotel odmah posle koncerta. Kajli je rekla da se odmah uz njega osećala bezbedno i zaštićeno. Od tog momenta, Kajli je bila spremna da isprobava nove stvari s njim.

 

- Bio je nezasit i znatiželjan, i za dobre i za one loše stvari. Otvorio mi je ceo novi svet. Većina toga vrtela se oko uživanja i zabave, budimo iskreni. Osećala sam se voljeno, ali i tužno. Zato je valjda sve bilo osuđeno na propast - rekla je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andres Rios (@andresrios210232) on

 

Nastavak na sledećoj strani…

 

makonda-tracker