čekao je godinama da ovo izjavi

NUDILA MU JE 20 MILIONA DOLARA IZ OČAJA, A SAD JU JE ODAO: Kockao sam se u Las Vegasu, a onda me uspaničeno nazvala Madona...

1

Izneo je poprilično šokantne detalje iz njihove ljubavne veze!

madona i denis rodman
madona i denis rodmanfoto: Profimedia

Proslavljeni bivši košarkaš Denis Rodman i pop-kraljica Madona 90-ih godina prošlog veka su bili u kratkoj ljubavnoj vezi, koja je potrajala svega dva meseca, a on je ovih dana odlučio da podeli neke detalje iz tih vremena, i to poprilično šokantne.

 

Naime, danas 58-godišnji Denis tvrdi da mu je tri godine starija Madona ponudila vrtoglavih 20 miliona dolara ako s njom začne dete, o čemu je pisao i u svojoj autobiografiji "Trebalo bi da sam mrtav do sad".

Ovako je bilo, jednom sam bio u Las Vegasu i zabavljao se, kada sam primio jeziv poziv. Bila je to Madona, koja me uspaničeno nazvala da mi kaže kako ovulira, te da se smesta pojavim u Njujorku. Ostavio sam sve žetone na stolu, leteo pet sati do Njujorka i obavio što je tražila. Nakon toga sam odleteo natrag u Las Vegas i nastavio gde sam stao s igrom", napisao je Denis u knjizi.

Poslala je avion po mene, došao sam, obavio šta je trebalo i vratio se kockanju u Las Vegasu. To vam je istinita priča", izjavio je penzionisani košarkaš.

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Denis je izjavio i kako nije zažalio što Madona ipak nije ostala trudna s njim, ali da se dete rodilo, platila bi mu 20 miliona dolara.

 

Madona danas ima šestoro dece, a Denis ima troje dece.

 

 

makonda-tracker