trudi se da se promeni

OD NAJPLAĆENIJEG GLUMCA ZAVRŠIO JE SKORO KAO BESKUĆNIK: Danas rođendan proslavlja čuveni Čarli, a život je doveo do IVICE BEZUMLJA!

0

Slavne osobe savršen su primer toga kako svaka osoba ima moć i sposobnost da promeni sopstveni život kada stvari krenu nizbrdo. Većina njih brine se o svom zdravlju i trudi se da čuva svoje bogatstvo, no nekima od njih to ipak ne polazi za rukom.

 Čarli Šin
Čarli Šinfoto: Profimedia

Među njima ističe se ime 54-godišnjeg glumca Čarlija Šina, koji je javno priznao kako je potrošio bogatstvo u iznosu od 150 miliona dolara i gotovo završio na ulici kao beskućnik dok se bori s brojnim dugovima.

 

Njegova najzapaženija uloga koju je u karijeri ostvario svakako je uloga Čarlija Harpera u seriji "Dva i po muškarca", u kojoj je zarađivao 1,8 miliona dolara po samo jednoj epizodi. Uz to je dodatno zarađivao snimajući reklame, filmove itd.

 

 

Ipak, posrnuće je počelo njegovim nedoličnim i neprimerenim ponašanjem u javnosti, što se nije svidelo njegovim šefovima te su bili prisiljeni da ga izbace iz serije Bio je to tek početak Čarlijevog puta prema dnu.

 

Uz njegovo se ime od onda povezuju brojne kontroverze, nasilno ponašanje, alkoholizam i veze s prostitutkama, što je pokvarilo njegovu reputaciju u filmskoj industriji, a na sve je dodatno uticalo priznanje kako boluje od HIV-a!

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker