otvorila dušu

BILA SAM U OGROMNOJ TAMI, KOLUTALA SAM OČIMA NA SEBE SAMU: Luckasta Bridžit Džouns objasnila ZBOG ČEGA se POVUKLA iz sveta Holivuda

0

Nalazila se u vrlo tmurnom i teškom razdoblju

rene u ulozi bridžit džouns
rene u ulozi bridžit džounsfoto: Profimedia

Popularna plavokosa glumica Rene Zelveger, gledaocima širom sveta najpoznatija po ulozi luckaste Bridžit Džouns, odlučila je otvoreno da progovori o teškom razdoblju, mračnim i tužnim danima koje je proživela i zbog kojih se na neko vreme odlučila povući iz Holivuda.

 

Danas 50-godišnja glumica svojevremeno je odlučila otići na šestogodišnju pauzu i izaći iz uloge filmske zvezde u stvarnom životu, nakon što je počela da sama na sebe koluta očima i ide sama sebi na živce.

Dobila sam neke loše savete, donela sam neke loše ideje. Osećala sam se kao da sam u prilično velikoj tami. I tužno. Ali ne smatram da sam potrošila uzalud život, jer sam puno naučila iz toga, a to mi je, pretpostavljam, bilo potrebno. Naučila sam puno o perspektivi, prepoznati različite obrasce vlastitog ponašanja i razumeti različite posledice. Tako da sam jednostavno zahvalna na onome što sam naučila i napravila nešto drugačije", ispričala je Rene.

1 / 4 Foto: Profimedia

Priznala je kako se od svetla reflektora morala maknuti kako bi se pobrinula za sebe, jer je shvatila da to ne radi kako bi trebalo i sama sebi je bila dosadna.

Stigla sam do tačke gde sam se osećala kao da sedim sama pored sebe kada sam snimala filmove, posmatrala samu sebe i kolutala očima. Zato sam odlučila otići, postati zanimljivija, raditi nešto drugo", ispričala je Rene.

 

makonda-tracker