legenda

KAKO JE POSRNUO NEZABORAVNI ČENDLER: Tužna priča Metjua Perija (FOTO)

0

Glumac Metju Peri bio je jedna od najvećih televizijskih zvezda devedesetih, a danas je 50-godišnjak koji svojim izgledom zabrinjava svoju okolinu, ali i milione fanova.

foto: Profimedia

Iako se prijavio na odikavanje, navodno su ga izbacili zbog neprimerenog ponašanja. Iako je taj period za Perija bio stresan, uskoro ga je klinika za odvikavanje pozvala natrag pa se sam glumac oglasio i rekao kako "tamo i pripada".

 

Iako su "Prijatelji" bili apsolutni hit, a i danas imaju milione vernih fanova, Periju to nije bilo dovoljno za sreću pa se već za vjrme snimanja serije počeo drogirati i opijati, da bi se situacija dodatno zakomplikovala pre 22 godine.

 

 

Naime, tada je zadobio teške porvrede tokom nesreće na džet-skiju, a zbog bolova su mu doktori prepisali jake lekove protiv bolova - koji stvaraju zavisnost.

 

Uzeo sam ih i osećao se bolje nego što sam se ikad osećao. Imao sam veliki problem s tabletama i alkoholom te nisam mogao stati s njima", rekao je.

Bio sam u "Prijateljima" od svoje 24. do 34. godine. Bio sam u tom balonu slave. Naš šestoro smo u to vreme bili posvuda. Iz perspektive drugih činilo se da imam sve. Meni je to bio jako usamljeni period jer sam se borio s alkoholizmom. Imao sam taj problem i pre "Prijatelja", no to je bolest koja napreduje", rekao je.

 

Danas je Peri daleko od glamura crvenih tepiha.

 

Na sledećoj strani pročitajte čime se danas bavi.

 

makonda-tracker