uznemirujuć momenat

GLUMICI U TOKU NOĆI OTELI OSMOMESEČNU ĆERKU: Zvezda serije "Igra prestola" objavila potresan snimak stravičnog događaja! (VIDEO)

1

Džozefin je u toku noći ostala je bez svoje osmomesečne ćerke.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Džozefin Gilan koja je bila deo glumačke postave serije "Igra prestola" izjavila je da joj je socijalna služba u Izraelu oduzela dete.

 

Džozefin, koja tumači lik prostitutke u seriji "Igra prestola", u toku noći ostala je bez svoje osmomesečne ćerke.

Naime, bebu je čuvala prijateljica jer je glumica posle porođaja morala redovno da se javlja psihologu zbog posleporođajne depresije. Po nalogu socijalne službe Džozefin je bila dužna da ide na terapije kako ne bi negativno uticala na njeno dete. Sud je odlučio ipak da joj oduzme dete jer je smatra nepogodnom majkom i beba je trenutno kod druge porodice.

Dok ne bude sledeće saslušanje majke, ovo je konačna odluka suda.

Gilan je objavila snimak na kojem žena u prisustvu dva muškarca odvodu njenu osmomesečenu bebu.

 

- Ovo je uznemirujuć momenat kad je izraelska socijalna služba kidnapovala moju bebu u pola jedan u nedelju. Pretili su mi zatvorom ako im ne predam dete. Moja porodica i ja smo slomljeni - napisala je Džozefin.

Glumica je pokrenula "GoFoundMe" stranicu kako bi skupila novac da vrati svoju ćerku.

 

- Ja sam Džozefina Gilan. Glumila sam u seriji 'Igra prestola' i trenutno nisam zaposlena. Pre tri noći moja ćerka je kidnapovana i predata drugoj porodici. Nije mi dozvoljeno da je viđam. Ne znam gde je. Nisam uradila ništa loše, niti moji prijatelji koji su je čuvali dok sam išla na terapije - napisala je glumica.

 

Džozefin Gilan je poreklom iz Velike Britanije, a preselila se u Izrael prošle godine kad je i rodila ćerku.

 

 

makonda-tracker