bivša srpska snajka

HTELA JE DA SE ZAMONAŠI, A POSTALA JE SEKS BOMBA ZA KOJOM LUDUJE SVET: Adrijana Lima napunila 38 godina, a pre braka za OVO NIJE HTELA DA ČUJE!

2

Put do njenog uspeha nije bio popločan ružama.

foto: Instagram

Sa samo 15 godina postala je najbolji supermodel u Brazilu, a nakon toga je 1996. došla i do Fordovog svetskog takmičenja i završila kao prva pratilja.

 

Kasnije je njena karijera išla uzbrdo i postala je Viktorijin anđeo. Ona važi za jednog od najdugovečnijih anđela, jer je bila deo te najekskluzivnije grupe modela od 1999. do 2018.

 

Od 2014. Adrijana je službeno druga najplaćenija manekenka na svetu, a u proseku godišnje zaradi oko 10,5 miliona dolara.

 

Javnost je Adrijana intrigirala i svojim načinom života, tj. svojom religioznošću. Poznato je da je manekenka požrtvovana katolkinja koja svake nedelje ide na misu, a do 2006. i upoznavanja svog bivšeg muža Marka Jarića bila je devica.

 

foto: Profimedia

 

"Seks je za brak. Muškarci to moraju poštovati i shvatiti da je to moj odabir. Ako to ne poštuju, znači da me zapravo ne žele", rekla je jednom Adrijana. Svoja religijska uverenja uvek je jasno isticala - zakleta je zagovornica zabrane abortusa, a kao srednjoškolka planirala je da se zamonaši.

 

Adrijana se 2009. udala za našeg košarkaša Marka Jarića, a sa njim je dobila dve ćerke, Valentinu i Sijenu. 2014. godine su obavestili javnost da se razvode, a od 2016. Adrijana i zvanično nije "srpska snajka". 

 

 

makonda-tracker