odvojeni su

SLAVNA GLUMICA UDALA SE U OKTOBRU, ALI NE PLANIRA ZAJEDNIČKI ŽIVOT SA SVOJIM SUPRUGOM: Svi nam govore da je to idealan bračni život!

1

Gvinet Paltrou i njen suprug Bred Falčuk doneli su vrlo neuobičajene životne odluke.

Gvinet Paltrou
Gvinet Paltroufoto: Profimedia

Gvinet Paltrou jedna je od najuspešnijih holivudskih glumica i poznata je po svojoj kreativnosti, ali i neuobičajenim životnim izborima i odlukama.

 

Jedna od poslednjih je njena izjava kako još uvek ne živi zajedno sa suprugom producentom Bredom Falčukom u Los Anđelesu kako bi održali ravnotežu i različitost u braku koji su sklopili u oktobru prošle godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on

 

46-godišnja glumica priznala je kako Bred s njom provodi tek 4 noći nedeljno, a većinu preostalog vremena provodi u svom domu. Uz to je dodala kako njihovi zajednički prijatelji misle da je njihov način funkcioniranja idealan.

 

"Svi moji prijatelji koji su braku smatraju naš način života idealnim i mislimo da ne treba ništa menjati po tom pitanju", izjavila je Gvinet za Style Magazine.

 

U jednom od prethodnih intervjua otkrila je i kako žive odvojeno zato što tako pokušavaju održati odnose među članovima njihovih porodica na najbolji mogući način i odati poštovanje deci koju imaju iz prethodnih brakova.

 

Dodala je i kako time održava svežinu u vezi.

 

 

makonda-tracker