preko trnja do zvezda

ODRASLA JE U SIROMAŠTVU, RADILA NA PIJACI, A ONDA JE NAŠLA PUT DO ZVEZDA: Lepa Ruskinja danas ima MILIONE, a bivši suprug je morao na REHABILITACIJU nakon njihovog RAZVODA!

3

Baš na pijaci je primećena njena lepota i tada je krenuo put ka uspehu...

Natalija Vodijanova
Natalija Vodijanovafoto: Profimedia

Par je bio u braku do 2011. godine, a manekenka mu je rodila još dvoje dece. Iako su uvek izgledali srećno i zaljubljeno, Džastin je priznao kako mu je nakon razvoda bila potrebna rehabilitacija.

 

"Ponašala se prema meni kao da me se stidi. Kad je razvod okončan, otišao sam na rehabilitaciju. Posle smo se čuli i rekla mi je da joj ne nedostajem i da joj ne pada na pamet da ponovo budemo porodica", otkrio je jednom prilikom povređeni milioner, ali Natalia je već uplovila u vezu s milijarderom Antonijem Arnoltom, s kojim je dobila još dvoje dece.

 

Iako je par i dalje zajedno, Ruskinja se ovih dana u Kanu provodi bez partnera, a pojavila se na premijeri filma "La Belle Epoque" u raskošnoj roze kreaciji i, kao i uvek, sa minimalnom šminkom.

 

Manekenka često učestvuje u humanitarnim akcijama, te pomaže mladim devojkama koje su u sličnim situacijama kao što je nekad bila ona, a svakako je pohvalno to da nije zaboravila odakle je i iz kakvih uslova došla...

 

 

 

makonda-tracker