ima svoj cilj

EMINEMOVA ĆERKA IZ VIŠE NEGO BURNOG BRAKA JE PORASLA: Hejli stiče popularnost provokativnim fotkama, a želi da se bavi poslom koji je sve POPULARNIJI među mladima

1

Najradije bi da zarađuje novac putem interneta

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon što je diplomirala, Hejli Skot Maters pokušava se progurati u svet i tzv. influensera, a činjenica da joj je otac Eminem, jedan od najslavnijih repera svih vremena, svakako joj to olakšava.

 

Hejli tako svoje profile na društvenim mrežama zatrpava golišavim fotografijama koje golicaju maštu, a sve veći broj obožavatelja i njenih pratilaca dokaz su da njen trud da se ostvari kao uticajna osoba na internetu donosi plodove.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailie Scott (@hailiescott1) on

 

Nedavno je objavila fotografije svog odmora na Havajima, a među njima najviše je pažnje privukla fotografija u belim helankama koje otkrivaju kako je Hejli u vrhunskoj formi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailie Scott (@hailiescott1) on

 

Neki od fanova upitali su je kako se hrani i koliko dnevno vežba, a većinu njenih objava prate i oduševljeni komentari fanova poput „Seksi!“.

 

Otkako se pojavila na društvenim mrežama u oktobru 2016. godine, Hejli je prikupila 1,5 miliona pratilaca.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailie Scott (@hailiescott1) on

Eminem je ćerku dobio u braku s bivšom suprugom Kim 1995. Par je dogovorio zajedničko starateljstvo nad ćerkom, a Eminem je takođe prihvatio starateljstvo nad ćerkom sestre svoje bivše supruge, ali i nad njenom ćerkom iz bivše veze.

 

 

makonda-tracker