ljubavne zavrzlame

BREDLI KUPER - KRIVAC ILI NE? Isplivao pravi razlog raskida Lejdi Gage i njenog bivšeg verenika

0

Kao bomba je odjeknula vest o raskidu tik pred famoznu dodelu Oskara, nakon koje se raspredalo o navnodnom ljubavnom odnosu Gage i Kupera

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pre nešto više od mesec dana u medijima je odjeknula vest o prekidu verid popularne pevačice Lejdi Gage i njenog 18 godina starijeg verenika Kristijana Karina.

 

Mediji su tada kao glavni razlog prekida navodili glumca Bredlija Kupera, njenog glumačkog partnera u filmu "Zvezda je rođena", ali sada je isplivao, navodno, pravi razlog prekida.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

 

Američka pevačica i 50-godišnji agent verili su se u tajnosti 2017. godine, ali poslednjih meseci je, kako kažu izvori, njihov odnos krenuo nizbrdo. Izvori su za američke medije otkrili šta je u njihovom odnosu pošlo po zlu: "Bio je ljubomoran. Neprestano joj je slao poruke. Nije se sviđao ni njenim prijateljima."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people) on

 

Čini se kako je Gagi to jako smetalo i da je zbog toga odlučila da raskine veridbu. Ipak, nikada se nije oglasila o njihovom raskidu. Gagu u poslednje vreme povezuju s holivudskim glumcem Džeremijem Renerom, za koga izvori tvrde da joj je bio rame za plakanje nakon raskida. Ističu kako 32-godišnja

pevačica i 48-godišnji glumac još nisu u ljubavnoj vezi, ali da sve vodi prema tome.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeremy Renner (@renner4real) on

 

 

makonda-tracker