zamršeni odnosi

LEJDI GAGA NAPOKON PROGOVORILA O ODNOSU SA BREDLIJEM: U međuvremenu je Irina Šajk OVIM potezom pokazala svu NETRPELJIVOST koju oseća prema suparnici

7

Komplikovani odnosi u holivudskom ljubavnom trouglu ne prestaju da intrigiraju javnost.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavna pevačica nedavno je osvojila Oskara, ostavila verenika Kristijana Karina, a o njenom nastupu s Bredlijem Kuperom već danima ne prestaje da se priča.

 

Iako je njihova izvedba hita "Shallow" bila vrlo emotivna, a među njima su sevale varnice, pevačica je napokon otkrila pravu istinu.

 

"To je ono što smo hteli da publika vidi. To je ljubavna priča i naporno smo radili na njoj. Znam da je Bredli od početka imao viziju toga kako to sve treba izgledati", započela je pevačica gostovanje u slavnom šouu Džimija Kimela, a zatim je otkrila kako je Bredli bio vrlo jasan kako želi da izgleda i njihov nastup na dodeli Oskara.

 

"To je tako kada pevaš ljubavne pesme", zaključila je Gaga.

 

Gaga je tako stala na kraj glasinama kako je "ranjiva", pa se tokom snimanja filma zaljubila u glumca i reditelja koji je od 2015. godine u srećnoj vezi s ruskom lepoticom Irinom Šajk, s kojom ima i ćerkicu. Upravo je zanosna Irina bila njegova pratnja famozne večeri, a šuškalo se da nije bila nimalo oduševljena nastupom koji se odvijao pred njenim očima.

 

Glasine o netrpeljivosti prema pevačici dodatno je potpalila činjenica da ju je Irina prestala pratiti na Instagramu, a dan nakon dodele zgodni par viđen je u automobilu namrgođenih lica.

 

"Bredli iskorišćava celu situaciju kako bi dobio što više medijske pažnje. Od početka je sve pomno isplanirao radi uspeha filma. Svakim njihovim zajedničkim pojavljivanjem hteo je u publici probuditi emocije koje je u njima probudio i film", otkrio je izvor blizak glumcu.

 

 

makonda-tracker