priajtelji pre svega

NA ČAROBNO VENČANJE DOŠLA JE I BIVŠA SUPRUGA: Brus Vilis se posle deset godina ponovo oženio, a posebna gošća bila je Demi Mur

0

Oni su dokaz da bivši supružnici mogu ostati dobri prijatelji

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Slavni par Brus Vilis i Ema Heming odlučili su, nakon deset godina braka i čarobnog karipskog venčanja, obnoviti svoje zaruke uz prisustvo veoma zanimljivog gosta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revista ¡HOLA! (@holacom) on

Pored njihovih kćerki, ponovnom venčanju prisustvovala je i Vilisova bivša supruga, glumica Demi Mur.

 

Vilis nije krio svoje oduševljenje, a posebno je bio ponosan na činjenicu da su venčanju prisustvovale njegove kćerke koje je dobio u braku sa slavnom glumicom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis) on

 

Dok je par prilazio stolu, njegove najmlađe kćerke Mabel Rej i Evelin Pen posipale su njihov put laticama ruža, a u pozadini se mogao čuti glas njegove najstarije kćerke Rumere koja je pevala svečanu pesmu. U prisustvu najuže porodice i samo nekoliko odabranih prijatelja, par se zakleo na večnu ljubav.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Heming Willis (@emmahemingwillis) on

 

Njegova bivša supruga Demi Mur prisustvovala je zajedno sa tadašnjim suprugom Eštonom Kučerom karipskom venčanju Brusa Vilisa i Eme Heming. Glumica je često u javnosti isticala kako ima sjajan odnos sa bivšim suprugom, sa kojim i dalje vodi brigu oko njihove tri kćerke. Ipak, na ovom venčanju nije bilo Kučera koji se 2012. godine rastao od Demi.

 

 

makonda-tracker