ISKRENA JE

Kruže glasine o RAZVODU: Hejli Biber se teško nosi sa Džastinovim psihičkim stanjem, ali je rešila da stane na put SPEKULACIJAMA!

0

Iako na prvi pogled deluje da im je život idiličan, to je daleko od istine. 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Čini se da je brak između Hejli Boldvin i Džastina Bibera sasvim u redu.

Nakon što su američki mediji javili da mladi par ima problema u braku, dvadesetdvogodišnja manekenka oglasila se na instagramu, gde je demantovala priče.

 

Ne verujte svemu što pročitate na internetu, ljudi,” napisala je ona, a uz poruku je ostavila i nekoliko emotikona, među kojima su onaj koji prevrće očima i smeje se.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

 

Nekoliko sati pre njene objave, blizak izvor otkrio je za Us Weekly da pevač i Hejli  imaju “problema sa poverenjem” i da se teško nose sa time. Izvor je dodao i da je Biber i dalje veoma depresivan i da mu je Hejli potrebna kao podrška, ali da je njoj teško da se nosi sa njim u takvom stanju.

 

U intervjuu za magazin Vogue, dvojac nije krio da ima probleme ali da ih uspešno rešava. Par je pomoć potražio u Hriščanskoj crkvi gde su uspeli da pronađu utehu i stabilnost nakon prvobitnog raskida pre par godina koji je Hejli opisala kao “traumatičan nesporazum” i stigli do tačke u kojoj je Hejli jedini oslonac Biberu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) on

 

 

makonda-tracker