SLOMILA SE NAKON OPTUŽBI na račun oca

POSLE POKUŠAJA SAMOUBISTVA HITNO JE HOSPITALIZOVANA: Ćerka Majkla Džeksona progovorila o spekulacijama da je pokušala da oduzme sebi život!

1

Ćerka Majkla Džeksona na svom Tviter nalogu oštro je demantovala navode o pokušaju samoubistva

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ćerka proslavljenog muzičara Majkla Džeksona, dvadesetogodišnja Paris, užasnuta je dokumentarcem 'Leaving Neverland', u kom dvojica mladića, Vejd Robson i Džejms Sejfčak, tvrde kako ih je njen otac seksualno zlostavljao, piše Daily Mail.

 

Britanski mediji prenose i da je Paris nakon objavljivanja ovog dokumentarca navodno pokušala samoubistvo, nakon čega je hitno prevezena u bolnicu. Ipak, Paris je te navode oštro demantovala na svom profilu na Tviteru.

 

- Laži, laži, laži... O Bože, još laži! - napisala je Paris, koja se, prema navodima stranih medija, nedavno svojim prijateljima poverila da je zabrinuta da će dokumentarac negativno uticati na njenu početničku filmsku karijeru.

 

foto: Profimedia

Paris je navodno u strahu da će je producenti odbijati zbog teških optužbi na račun njenog oca.


Podsetimo, nakon smrti kralja popa, na videlo su počele da izlaze zloglasne priče o imanju Neverland. Mnogi tvrde kako je Majkl bio pedofil, te da je zlostavljao decu koja su posećivala imanje.

 

Njegova ćerka Paris i dalje smatra da njen otac nije kriv za optužbe koje mu se stavljaju na teret, a ne veruje ni dokumentarcu u kojem je 'kralja popa' za seksualno zlostavljanje dosad optužilo nekoliko žrtava.

 

- Ona još uvek nije dobila priliku da videti dokumentarac o navodnim Džeksonovim žrtvama, ali čvrsto se drži toga da njen otac nije kriv za stvari za koje ga optužuju - rekao je za TMZ izvor blizak Paris.

 

 

makonda-tracker