ni ona nije ostala imuna

NJEN SAVRŠEN IZGLED UVEK PRIVLAČI POGLEDE, ALI PAPARACI SU JE ULOVILI NESPREMNU: Telo Dženifer Lopez ipak nije toliko izvajano kako izgleda na Instagramu (FOTO)

4

Iako izgleda fantastično, očigledno je da zna svoje fotografije tu i tamo doraditi kako bi na Instagramu izgledala besprekorno

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pop diva Dženifer Lopez poznata je kao žena koja izuzetno vodi računa o svom izgledu, zdravoj i regulisanoj ishrani. Nedavno je pokušala da motiviše brojne fanove širom sveta da joj se priključe u svojevrsnom "izazovu", gde će maksimalno voditi računa o namirnicama koje konzumiraju. Osim toga, ona redovno vežba u teretani i posvećena je zdravom životu.

 

Džej Lo, takođe, deli svoje fotografije na društvenim mrežama, a neretko je u krupnom planu njen stomak i savršeno izvajane pločice, na kojima bi joj sve žene mogle pozavideti. Ipak, najnovije fotografije pokazuju da se možda Lopezova ponekad i zaigra u fotošopu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

Naime, paparaci su je uslikali na Bahamima, a moramo priznati da Dženifer zaista izgleda izvanredno za svoje godine. Međutim, njen stomak ipak nije toliko savršen kao na Instagramu, pa se tako vidi da se i diva voli malo zaigrati obradom fotografija, ali bitno je da ne preteruje u tome.

 

U svakom slučaju, ona sigurno jeste jedna od najzgodnijih žena Holivuda.

 

foto: Profimedia

 

 

 

makonda-tracker