PROBLEMI ?

NAKON ŠTO MU JE REKLA DA pojavile se priče da je VARA: Da li je samo trač da Aleks Rodrigez i dalje viđa bivšu suprugu?

0

Pevačica Dženifer Lopez i njen izabranik bivši sportista Aleks Rodrigez objavili su veridbu 9. marta.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevačica Dženifer Lopez i njen izabranik bivši sportista Aleks Rodrigez objavili su veridbu 9. marta. Par i njihova deca se spremaju za sledeći korak u zajedničkom životu - ceremoniju braka.

 

Iako Dženifer Lopez prati loša sreća kad je ljubav u pitanju, neposredno pre objave veridbe pojavio se trač da se Rodrigez miri sa svojom bivšom suprugom Sintijom Skurtis.

 

Naime Sintija je za "Pipl" magazin izjavila krajem prošle godine da je Rodrigez tražio da prestane sa usavršavanjem profesinalne karijere u domenu psihologije i da se posveti isključivo deci.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Kako bi bio siguran da naše ćerke imaju stabilan i kvalitetan život daje dovoljno novca za putovanja i obrazovanje, ali pod uslovom da se samo na njih fokusiram", rekla je Sintija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Bivša Rodrigezova supruga je izjavila da se oseća poraženom i razočaranom što mediji pišu kako dobija ogroman novac mesečno, preko 300.000 evra, a ne znaju da se odrekla profesionalne karijere zbog uslova koje je postavio bivši suprug.

 

Kad se pojavila vest da da Rodrigez vara Dženifer Lopez sa bivšom suprugom, Sintija je kratko odgovorila: "Nikad u životu, prestanite da me razvlačite u novinama".

 

Iako je priča o prevari potonula u drugi plan, Džej Lo i Aleks Rodrigez ne žele da komentarišu priče na tračarskim blogovima i žutoj štampi.

 


 

 

makonda-tracker