inspirisala ga je

Dženifer Lopez i Ben Aflek su raskinuli veridbu DAVNIH dana, ali JEDNA stvar ih je ponovo spojila

0

Slavni glumac se ugleda na svoju bivšu verenicu i sledi je na putu zdravog života.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jesmo li zaboravili praistoriju u kojoj su Dženifer Lopez i Ben Aflek bili vereni pa su iznenada raskinuli i ostavili pola planete u suzama? Dobro, ne baš pola planete, ali ozbiljan broj fanova koji su nadu i veru u ljubav polagali u tada omiljeni holivudski par? Pa, možda se nisu venčali i možda ih je sudbina odvela na dijametralno suprotne strane života, ali izgleda da i danas iskušavaju jedno drugom granice.

 

Nakon što su Džej Lo i njen dečko Aleks Rodrigez u jednoj emisiji ispričali kako su se oboje podvrgnuli rigoroznoj 10-dnevnoj dijeti koja podrazumeva potpuno izbacivanje ugljenih hidrata, u istom tom programu se kao gost pojavio Ben Aflek i ispričao da se, inspirisan njima, odlučio na isti izazov.

Dijetu je osmislio zajednički trener poznatog para, a kako su sve troje priznali, početak je bio ravan paklu.

 

Ne samo da vas glava boli, već i imate osećaj kao da ste u nekom drugom svemiru. Kao da ne osećate sebe. Onda polako počinjete da shvatate da ste zavisni od šećera. Razmišljala sam stalno o njemu. Kad ću moći da jedem kolače, hleb… Ali bila sam strpljiva i žudnja je nakon nekog vremena nestala“, objasnila je Džej Lo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Njen bivši verenik, a sada sledbenik na putu zdravog života, progovorio je i o svojim problemima s alkoholom, nakon što je prošle godine proveo 40 dana na rehabilitaciji.

 

Imao sam problem i to je nešto što stvarno želim da rešim. Ipak se radi o vama, vašem životu, vašoj porodici. Svi se susrećemo s nekim preprekama u životu i moramo da se suočimo s njima“, ispričao je poznati glumac koji se prošle godine rastao od Dženifer Garner.

 

 

makonda-tracker