SKRHANA

BRENDI JE UŽASNO TEŠKO ZBOG GUBITKA VOLJENOG DILANA: Šenon Doerti ne može da prihvati smrt Luka Perija (FOTO)

1

Njih dvoje su bili svima omiljeni par...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica Šenon Doerti, koja se proslavila ulogom Brende, Dilanove devojke u “Beverli Hilsu 90210” devedesetih godina oglasila se na društvenim mrežama, tužna zbog smrti glumca Luka Perija.

 

Šenon je objavila seriju njihovih zajedničkih fotografija iz serije i oprostila se dirljivim rečima na svom Instagram profilu i pružila podršku njegovim najbližima.

Juče ujutru sam dobila telefonski poziv koji me je slomio. Borim se sa ovim gubikom i teško mi je sa svojim mislima. Ali moje srce odlazi njegovoj porodici i prijateljima koji su blagosloveni njegovim svetlom u njihovom i mom životu. Ne mogu da verujem da više nije tu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

– U šoku sam. Slomljena srca. Uništena sam gubitkom prijatelja. Imam toliko uspomena s Lukom koje me teraju da se smejem i koje su zauvek utisnute u moje srce i um. Luk je bio pametan, miran, skroman i složen čovek sa zlatnim srcem i beskrajnom dobrotom, integritetom i ljubavi. Luk je bio uz mene za vreme moje borbe s rakom i naša veza je ostala netaknuta, iako smo bili stariji i mudriji – rekla je Šenon ranije za magazin People.

 

 

makonda-tracker