preminuo

OSTALE SU SA NJIM DO POSLEDNJEG DAHA: Zavodio je mnoge dame širom sveta, ali umro je kraj DVE žene koje su ga VOLELE najviše od svih

0

Čuveni glumac Luk Peri preminuo je od posledica moždanog udara.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Luk Peri, koji je iznenada izgubio životnu bitku nakon teškog moždanog udara u 53. godini života, započeo je svoj glumački put u seriji "Beverli Hils 90210", koja je pratila život američkih srednjoškolaca i postala hit nedugo nakon premijere.

 

Žene širom sveta su ga obožavale, a one koje su ga volele bile su s njim sve do poslednjeg daha. Luk je preminuo u bolnici od posledica moždanog udara, a uz njega su u tom trenutku bile bivša supruga Mini Šarp i njegova verenica Vendi Medison Bauer.

 

Lukov ljubavni život oduvek je privlačio veliku pažnju medija i javnosti, ali on je ipak većinu vremena proveo u koliko-toliko srećnim vezama i braku.

 

80-ih godina izlazio je s lepom glumicom Jasmin Blit, koja se kasnije proslavila u seriji "Čuvari plaže". Kasnije su ga povezivali s glumicama Keli Preston i Kristi Svanson, s kojima je bio u kraćim vezama, sve dok ranih 90-ih nije upoznao kolegicu Mini Šarp, a venčali su se 1993. godine. Postali su roditelji sina Džeka i ćerke Sofi, ali razveli su se 2003. godine. Nakon razvoda ostali su bliski i zajedno su odgajali decu koju je Luk obožavao.

 

Posljdnja žena s kojom je Luk bio bila je njegova verenica Vendi, ali svoju su vezu držali dalje od očiju javnosti. Pojavili su se zajedno tek jednom na crvenom tepihu, i to 2017. godine.

 

 

makonda-tracker