PROŠLA KROZ PAKAO

MUZIKA I FANOVI SU MI SPASILI ŽIVOT: Popularna pevačica priznala da joj se život RASPADA i da ne može da zadrži suze na svojim nastupima (FOTO)

1

Iako je veoma slavna, njoj baš i ne cvetaju ruže

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Planetarno popularna muzička zvezda Arijana Grande napisala je otvoreno pismo u kome se zahvalila fanovima na podršci tokom jednog od najtežih perioda u životu, 2018. godine, kada joj je bivši partner Mak Miler preminuo, nakon čega je raskinula veridbu sa Pitom Dejvidsonom.

 

Zvezda je na instagramu napisala da je i dalje u procesu “ozdravljenja”, ali da joj je muzika pomogla da ozdravi.

 

- Uskoro krećem na treću turneju i pomešana su mi osećanja. Želim da znate koliko sam zahvalna na životu, ljudima koji su u njemu, izazovima, na smehu i suzama, muzici i prijateljstvima nastalim zbog nje – uključujući moj odnos sa svima vama - napisala je ona.

- Ne mogu da opišem šta se sve dogodilo prethodnih meseci, niti znam u kom pravcu ide ova objava, ali sam zahvalna što sam ovde gde sam. Uzbuđena sam što ću vas videti i verovatno ću mnogo plakati - dodala je i osvrnula se na teške trenutke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on

 

- Pre nekoliko meseci, timu sam rekla na nisam dobro i da ne mogu da radim ili idem na turneju. ali svi moji prijatelji i vi i muzika zaista ste mi spasili život i sve preokrenuli. I dalje sam u pročesu izlečenja ali mnogo mi je lakše - objasnila je.

 

- Život je lud, ali vaša ljubav i muzika su divni. Volim vas - zaključila je.

 

 

makonda-tracker