nije im prijatno

Nakon performansa o kome bruji ČITAV SVET: Bredli Kuper i Irina Šajk danas OVAKO izgledaju, a njegova bivša žena imala je posebno OPAK komentar (FOTO)

1

Svetski poznati par danas nije u svom najradosnijem izdanju.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Lejdi Gaga i Bredli Kuper, kao i hemija koja se u vazduhu osećala tokom njihovog nastupa na dodeli ovogodišnjih Oskara, glavna su tema svetskih medija, a šuškanja o pravoj prirodi njihova odnosa jednostavno ne prestaju.

 

Tako se šuška kako su njih dvoje zapravo više od prijatelja, kako se na zabavi nakon dodele Oskara nisu odvajali jedno od drugog, dok su ignorisali Bredlijevu devojku Irinu Šajk.

 

A usred svih nagađanja, Bredli i Irina snimljeni su tokom zajedničke vožnje, i to poprilično mrzovoljnih izraza lica.

 

foto: Profimedia

Razlog tome mogao bi, između ostalog, biti i komentar Bredlijeve bivše supruge, 45-godišnje glumice Dženifer Esposito, koja je napisala zanimljiv komentar na objavi na Instagram profilu komičara Dejvida Spejda.

 

foto: Profimedia

"Ima li šanse da se ovo dvoje nisu imali seksualne odnose?", zapitao se komičar uz objavljenu fotografiju Gage i Kupera, dok mu je Dženifer jednostavno u komentarima napisala podrugljivo "Ha".

 

Ona je u svojim memoarima,koje je objavila 2015. godine, Bredlija nazvala vrsnim manipulatorom i, iako ga nije direktno imenovala, svima je bilo jasno na koga se ta tvrdnja odnosi.

 

"Bio je zabavan, pametan, izazovan, arogantan i vešt manipulator. Nisam ga smatrala naročito privlačnim, ali shvatila sam da uživam u njegovom humoru i glupostima neko vreme. Zabavili smo se, ali on je takođe imao i tu zlobnu, hladnu stranu. Njegova bi se ličnost promenila u jednom trenu", otkrila je u svojim memoarima Dženifer, koja je bila sa Bredlijem u braku  od 2006. do 2007. godine.

 

 

makonda-tracker