MAJČINSTVO

Opsednuta je: Kajli Džener je život podredila ćerkici Stormi, ali je u TRUDNOĆI imala ozbiljnih kriza zbog ovih PROBLEMA!

0

Niko nije savršen!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Teško je izdvojiti se u porodici sa prezimenima poput Kardašijan i Džener , ali Kajli to uspeva iznova i iznova! Nema veze da li je u pitanju fotografija beba koja probija rekorde lajkova na instagramu, ili skandalozna prevara njenog partnera,  ona je uvek u centru pažnje.

 

Tako je i ovoga puta , u fokus dolazi njena prva godina majčinstva, a zvezda je bila i više nego otvorena da sa prijateljima, porodicom, ali i fanovima na društvenim mrežama podeli sve lepe trenutke koje je provela sa ćerkom Stormi do sada.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

 

Kajli je potpuno opsednuta time što je postala majka” , izjavio je izvor. “Voli to što je majka i na sreću do sada nije bilo nikakvih nepremostivih problema.”

 

Njena bliskost i povezanost sa sestrama Kortni Kardašijan, Kim

Kardašijan, Kloi Kardašijan  i Kendal Džener , kao i sa majkom Kris Džener

veliki je blagoslov.

 

Uvek ima njih na koje može da se osloni. One su zaista neverovatno podrška jedna drugoj” , tvrdi izvor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Naravno, uprkos njihovoj velikoj podršci, prvih par meseci za Kajli nisu bili nimalo laki. Izvor je objasnio da je zvezda imala užasnih problema sa organizovanjem svog vremena, ali i da se puno stresirala oko dodatnih kilograma koje je dobila tokom trudnoće.

 

 

 

makonda-tracker